Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 18.08.2020 година со почеток во 12:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.
 

Календар Влада: 
Вторник, Август 18, 2020 - 12:00 to Среда, Август 19, 2020 - 12:45