Прес-конференција на министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче и министерот за образование и наука Арбер Адеми

На 18.08.2020 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче и министерот за образование и наука Арбер Адеми.

Календар Влада: 
Вторник, Август 18, 2020 - 15:00 to 16:00