Прес-конференција на министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче и министерот за образование и наука Арбер Адеми

На 18.08.2020 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче и министерот за образование и наука Арбер Адеми.

Календар Влада: 
E martë, Gusht 18, 2020 - 15:00 to E mërkurë, Gusht 19, 2020 - 15:45