Присуство на ПВРСМ Спасовски на церемонијата на свеченото отворање на командата на СЕЕБРИГ и 21-та годишнина од формирањето на СЕЕБРИГ

На 26.08.2020 година со почеток од 17:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе присуствува на церемонијата на свеченото отворање на командата на СЕЕБРИГ во Куманово, Република Северна Македонија и 21-та годишнина од формирањето на СЕЕБРИГ.
 

Календар Влада: 
Среда, Август 26, 2020 - 17:00 to Четврток, Август 27, 2020 - 17:45