Посета и обраќање на премиерот Спасовски на свечена седница по повод 65 години од постоењето на Општина Пробиштип

На 27.08.2020 година со почеток од 19:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе присуствува и ќе се обрати на свечена седница по повод 65 години од постоењето на Општина Пробиштип.
 

Календар Влада: 
Четврток, Август 27, 2020 - 19:30 to 20:30