Посета на премиерот Спасовски на Општина Крушево и обраќање на отворањето на „ФИС Ролер ски куп Тоше Проески

На 28.08.2020 година со почеток од 18:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе присуствува и ќе се обрати на отворањето на спортската манифестација „ФИС Ролер ски куп Тоше Проески“ пред спомен куќата на Тоше Проески во Крушево.

Календар Влада: 
Friday, August 28, 2020 - 18:30 to 19:30