Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски

На 29.08.2020 година со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски.

Календар Влада: 
Сабота, Август 29, 2020 - 10:00 to Недела, Август 30, 2020 - 10:45