Присуство и обраќање на премиерот Заев на настан по повод годишнината од формирањето на АНБ

На 1 септември 2020 година со почеток во 09:30 часот во Клубот на пратеници, директорот на Агенцијата за национална безбедност Виктор Димовски ќе одржи брифинг за новинари по повод една година од работењето на Агенцијата за национална безбедност.

Календар Влада: 
Tuesday, September 1, 2020 - 09:30 to 10:30