Владата на Република Северна Македонија денеска во 12:00 часот ќе ја одржи првата конститутивна седница

Владата на Република Северна Македонија на 01.09.2020 година вторник со почеток во 12:00 часот во свечената сала ќе ја одржи првата конститутивна седница.
 

Календар Влада: 
Вторник, Септември 1, 2020 - 12:00 to Среда, Септември 2, 2020 - 12:45