Заедничка прес-конференција на министерката за образование и наука Мила Царовска и министерот за здравство Венко Филипче

На 01.09.2020 година вторник со почеток во 14:00 часот, прес-конференција преку ZOOM апликација ќе одржат министерката за образование и наука Мила Царовска и министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче.

Календар Влада: 
Вторник, Септември 1, 2020 - 14:00 to Среда, Септември 2, 2020 - 14:45