Средба на претседателот на Владата, Зоран Заев и владиниот економски тим со претставници на Сојузот на стопански комори

На 02.09.2020 година (среда) со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и владиниот економски тим ќе имаат средба со претставници на Сојузот на стопански комори.

Календар Влада: 
Wednesday, September 2, 2020 - 10:00 to Thursday, September 3, 2020 - 10:45