Прес-конференија на министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска и министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче

На 3.9.2020 година со почеток во 12:00 часот, министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска и министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче ќе одржат онлајн прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Thursday, September 3, 2020 - 12:00 to Friday, September 4, 2020 - 12:45