Средба на претседателот на Владата, Зоран Заев и владиниот економски тим со претставници на Сојузот на синдикати

На 07.09.2020 (понеделник) со почеток во 14:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и владиниот економски тим ќе имаат средба со претставници на Сојузот на синдикати (ССМ). 

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 7, 2020 - 14:00 to Вторник, Септември 8, 2020 - 14:45