Премиерот Заев заедно со вицепремиерот Битиќи и министерот Хоџа на средба со претставници на лозарите во Кавадарци

На 8.9.2020 година вторник, со почеток во 13:00 часот во хотел „Ангро“ во Кавадарци, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со заменик-претседателот за економски прашања, Фатмир Битиќи и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа ќе остварат средба со претставници на лозарите.

 

Календар Влада: 
Вторник, Септември 8, 2020 - 13:00 to Среда, Септември 9, 2020 - 13:45