Владата на Република Северна Македонија во 12:00 часот ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија на 9.9.2020 година (среда) со почеток во 12:00 часот во свечената сала ќе ја одржи третата седница.

Календар Влада: 
Wednesday, September 9, 2020 - 12:00 to Thursday, September 10, 2020 - 12:45