Прес-конференција на првиот заменик-претседател на Владата на Република Северна Македонија и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби

На 13.09.2020 година (недела) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи првиот заменик-претседател на Владата на Република Северна Македонија и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби.

Календар Влада: 
Недела, Септември 13, 2020 - 11:00 to Понеделник, Септември 14, 2020 - 11:45