Прес-конференција на министерот за правда, Бојан Маричиќ

На 14.09.2020 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за правда, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
Недела, Септември 13, 2020 - 11:00 to Понеделник, Септември 14, 2020 - 11:45