Премиерот Заев во работна посета на Куманово, увид во градежните работи на пуштање на пристапен пат до индустриската зона „Новине“ во село Речица

На 14.09.2020 со почеток од 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски ќе извршат увид во градежните работи на пуштање на пристапен пат до индустриската зона „Новине“ во село Речица, Куманово.

Календар Влада: 
E hënë, Shtator 14, 2020 - 10:00 to E martë, Shtator 15, 2020 - 10:45