Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски

На 15.09.2020 година (вторник) со почеток во 12:15 часот, прес-конференција ќе одржи заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
Вторник, Септември 15, 2020 - 12:15 to Среда, Септември 16, 2020 - 12:45