Брифинг за новинари на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски

На 18.09.2020 година (петок) во 12:00 часот, во Клубот на пратеници, заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, ќе одржи брифинг за новинари. 

Календар Влада: 
Петок, Септември 18, 2020 - 12:00 to 13:00