Прес-конференција на ЗПВРСМ Битиќи и ДФИТР Деспотовски

На 19.09.2020 година (сабота) со почеток во 12:00 часот заедничка прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски.

Календар Влада: 
E shtunë, Shtator 19, 2020 - 12:00 to E diel, Shtator 20, 2020 - 12:45