Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска

На 20.09.2020 година (недела) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за труд и социјална политика, Jагода Шахпаска.

Календар Влада: 
E diel, Shtator 20, 2020 - 13:00 to 14:30