Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 22.9.2020 година со почеток во 12:00 часот, во свечената сала, ќе ја одржи 5-тата седница, на која ќе бидат разгледани повеќе точки од интерес на граѓаните.
 

Календар Влада: 
Вторник, Септември 22, 2020 - 12:00 to Среда, Септември 23, 2020 - 12:45