Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

На 22.09.2020 година со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче.
 

Календар Влада: 
Tuesday, September 22, 2020 - 13:30 to 14:30