Прес-конференција на премиерот Заев и евроамбасадорот Гир

На 23.09.2020 година среда со почеток во 09:30 часот, прес-конференција по билатералната средба ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и новиот евроамбасадор во Република Северна Македонија Дејвид Гир.

Календар Влада: 
Среда, Септември 23, 2020 - 09:30 to 10:30