Обраќање на ПВРСМ Зоран Заев при увидот во градежните работи на патот од село Бутел до село Љуботен

На 25.09.2020 година со почеток од 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Николче Бабовски ќе извршат увид во градежните работи на патот од село Бутел до село Љуботен.  
 

Календар Влада: 
Петок, Септември 25, 2020 - 11:00 to Сабота, Септември 26, 2020 - 10:45