Прес-конференција на претседателот на Владата Зоран Заев за презентирање на четвртиот пакет економски мерки

На 27.09.2020 (недела) со почеток во 13:15 часот претседателот на Владата Зоран Заев ќе има прес-конференција за презентирање на четвртиот пакет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на КОВИД-19.

Календар Влада: 
Sunday, September 27, 2020 - 13:15 to Monday, September 28, 2020 - 13:45