Прес-конференција на вицепремиерот за економски прашања Битиќи и министерката за труд и социјална политика Шахпаска за дел од економските мерки од четвртиот пакет

На 29 септември, вторник, 2020 година со почеток во 13:30 часот, заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, ќе одржат прес-конференција, на која ќе бидат презентирани дел од мерките на четвртиот пакет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на КОВИД-19.
 

Календар Влада: 
Tuesday, September 29, 2020 - 13:30 to 14:30