Владата на Република Северна Македонија во 12:00 часот ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија на 29.9.2020 година вторник со почеток во 12:00 часот во Свечената сала ќе ја одржи седмата седница.
 

Календар Влада: 
E martë, Shtator 29, 2020 - 12:00 to E mërkurë, Shtator 30, 2020 - 12:45