Обраќање на премиерот Заев и министерката за образование Царовска по повод првиот училиштен ден

На 01.10.2020 година четврток со почеток во 09:00 часот во основното училиште „Јан Амос Коменски“ во Карпош, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска, придружени од градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев ќе се обратат по повод првиот училиштен ден.

Календар Влада: 
E enjte, Tetor 1, 2020 - 09:00 to E premte, Tetor 2, 2020 - 09:45