Прес-конференција на премиерот Заев и помошникот државен секретар за енергетика и ресурси на САД Францис Р. Фанон

На 02.10.2020 година со почеток во 09:40 часот, прес-конференција по билатералната средба ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија - Зоран Заев и помошникот државен секретар за енергетика и ресурси на САД Францис Р. Фанон.

Календар Влада: 
Thursday, October 1, 2020 - 09:45 to Friday, October 2, 2020 - 10:45