Обраќање на премиерот Заев и министерката Царовска на настан по повод Светскиот ден на наставниците

На 5 октомври 2020 година со почеток во 11:00 часот, на градскиот плоштад во Скопје, по повод Светскиот ден на наставниците ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 5, 2020 - 11:00