Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими

Ве известуваме дека на 5.10.2020 година (понеделник) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за финансии, Фатмир Бесими.
 

Календар Влада: 
E hënë, Tetor 5, 2020 - 12:00 to 13:00