Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 07.10.2020 година со почеток во 14:15 часот во Медија центарот на Владата, прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.
 

Календар Влада: 
Среда, Октомври 7, 2020 - 14:15 to 15:00