Прес-конференција на министерот за правда, Бојан Маричиќ

На 08.10.2020 година (четврток) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за правда, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
Thursday, October 8, 2020 - 11:30 to 12:30