Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

На 08.10.2020 (четврток) со почеток во 14:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче.
 

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 8, 2020 - 14:30 to 15:30