Присуство на премиерот Заев и министерот Бочварски на пуштање во работа на далекуводот Неокази - Пробиштип

На 11.10.2020 година (недела) со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и генералната директорка на АД „МЕПСО“, Ева Шуклева ќе присуствува на настан по повод пуштање во работа на далекуводот Неокази - Пробиштип.

 

Календар Влада: 
Сабота, Октомври 10, 2020 - 13:00 to Недела, Октомври 11, 2020 - 13:45