Владата денеска ќе ја одржи 11-тата седница

Редовната 11-та седница на Владата на Република Северна Македонија, ќе се одржи преку видео-конференциска врска, и е предвидено да започне во 12:00 часот.

Календар Влада: 
E martë, Tetor 13, 2020 - 12:00 to E mërkurë, Tetor 14, 2020 - 12:45