Премиерот Заев и министерот Филипче ќе се обратат на отворањето на новиот производствен капацитет на „НЈСК Холдинг“

На 14.10.2020 (среда) со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, ќе се обратат на отворањето на новиот производствен капацитет на „НЈСК Холдинг“ во индустриската зона Ќојлија, Општина Петровец.

Календар Влада: 
Среда, Октомври 14, 2020 - 10:00 to Четврток, Октомври 15, 2020 - 10:45