Премиерот Зоран Заев ќе присуствува на откривање на спомен обележјето на Тоше Проески во Крушево

На 16.10.2020 година со почеток во 13:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со градоначалникот на Крушево, Томе Христоски ќе присуствуваат на откривање на спомен обележјето на Тоше Проески и положување на свежо цвеќе на неговото вечно почивалиште.

Календар Влада: 
Петок, Октомври 16, 2020 - 13:00 to Сабота, Октомври 17, 2020 - 13:45