Изјава на министерот Филипче пред Влада

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче на 19.10.2020 година во 13:30 часот ќе даде изјава за медиумите пред Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E hënë, Tetor 19, 2020 - 13:30 to 14:30