Редовна седница на Владата на Република Северна Македонија

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 13-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата Програма за работа и од интерес на граѓаните.

За одлуките од седницата, која ќе се одржи преку видеоконференциска врска и која ќе започне во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана преку соопштение.

Календар Влада: 
Вторник, Октомври 20, 2020 - 12:00 to Среда, Октомври 21, 2020 - 12:45