Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски

На 21.10.2020 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски.
 

Календар Влада: 
Среда, Октомври 21, 2020 - 12:30 to 13:30