Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 21.10.2020 година (среда) во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 21, 2020 - 13:30 to 14:30