Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 21.10.2020 година (среда) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Среда, Октомври 21, 2020 - 11:00 to Четврток, Октомври 22, 2020 - 11:45