Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 21.10.2020 година (среда) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 21, 2020 - 11:00 to E enjte, Tetor 22, 2020 - 11:45