Редовна седница на Владата на Република Северна Македонија

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 14-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За одлуките од седницата, која ќе се одржи преку видеоконференциска врска и која ќе започне во 18:30 часот, јавноста ќе биде информирана преку соопштeние.

Календар Влада: 
Thursday, October 22, 2020 - 18:30 to 19:30