Премиерот Заев и потсекретарот на САД Крач, денеска во 17:00 часот ќе потпишат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и Потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на Соединетите Американски држави Кеит Крач,  во 17.00 часот ќе потпишат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии.
 

Календар Влада: 
Петок, Октомври 23, 2020 - 17:00 to Сабота, Октомври 24, 2020 - 17:45