Прес-конференција на вицепремиерот Битиќи и министерот за економија Бектеши

На 26.10.2020 (понеделник) со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржат заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи и министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 26, 2020 - 10:30 to 11:30