Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски

На 28.10.2020 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски.
 

Календар Влада: 
Wednesday, October 28, 2020 - 12:00 to Thursday, October 29, 2020 - 12:45